Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde patlama meydana geldi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir patlama meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesinde 20.45 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Patlamanın meydana geldiği alana takviye ekipler sevk edildi.

112 Acil ekipleri, patlamanın etkisiyle yaralananları ambulanslarla hastanelere sevk etti.

Viranşehir'de Patlama Meydana Geldi

Başbakan Yıldırım: Terör Örgütü Helak Olacak

Almanya'nın Münih kentinde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Şanlıurfa, Viranşehir'de gerçekleşen terör saldırısı hakkında bir taziye mesajı yayınladı. Yıldırım, "Çocuk masumiyetini katleden terör örgütü helak olacak" ifadesini kullandı.

Başbakan Binali YıldırımŞanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki terör saldırısı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Yıldırım, mesajında, "Şanlıurfa'da masum bir evladımızın hunharca ölümüne ve 15 vatandaşımızın yaralanmasına yol açan katil terör örgütünü lanetliyorum. Çocuk masumiyetini katleden ve hayata kasteden terör örgütleri bütün unsurlarıyla birlikte helak olacaklardır. Aziz milletimize ve kaybettiğimiz evladımızın ailesine taziyelerimi sunuyorum. Yaralılarımıza şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Başbakan Yıldırım: Terör Örgütü Helak Olacak

Viranşehir'deki Patlamada Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Ettiler

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Viranşehir saldırısında yaralananları hastanede ziyaret ettiler.

Şanlıurfa Valisi Tuna, Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla yapılan ve 1 çocuğun yaşamını yitirdiği terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla yapılan ve 1 çocuğun hayatını kaybettiği terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Vali Tuna, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Viranşehir Devlet Hastanesine gitti.

Burada hastane yetkilileri tarafından karşılanan Tuna ve beraberindekiler, patlama esnasında yaralananları ve yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Patlamayla ilgili yetkililerden bilgi alan Güngör Azim Tuna, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Viranşehir'deki Patlamada Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Ettiler

11 Yaşında Şehitlik Mertebesine Ulaştı

Viranşehir saldırısında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekiminin yeğeni olduğu öğrenildi.

11 Yaşında Şehitlik Mertebesine Ulaştı

Viranşehir'de Olay Yeri İnceleme Çalışmaları Sürüyor

Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen 1 çocuğun yaşamını yitirdiği, 15 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sürüyor.

Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'nde saat 20.40 sularında meydana gelen terör saldırısının ardından bölgeyi güvenlik çemberine alan polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. İki savcı da patlama bölgesine geldi. Terör saldırısının ardından Şanlıurfa ve çevre ilçelerden sevk edilen takviye polis ve sağlık ekibi de Viranşehir'e ulaştı.

Şiddetli patlama sırasında mahallede bulunan çok sayıda ev ile park halindeki araçlarda hasar oluştu. Evleri hasar gören vatandaşlar yakınlarının yanına yerleşmek zorunda kaldı.

Bu arada, patlamayı haber alıp yaralıların bir kısmının tedavi gördüğü Viranşehir Devlet Hastanesine giden çok sayıda vatandaş da kan bağışında bulunmak istedi.

Şanlıurfalılar Hastanelere Akın Etti

Bu akşam Viranşehir'de meydana gelen patlamanın ardından, Şanlıurfa'da birçok vatandaş kan bağışında bulunmak için hastanelere akın etti.

Şanlıurfalılar Hastanelere Akın Etti