Eyyüpoğlu ailesi, dostları ve destekleyenleri Nisan ayında yapılacak yeni Anayasa için referandumda EVET’e destek için Şanlıurfa Ziraat Odasında bir araya geldi.  25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu, Koyun Keçi Birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu, Hizmet İş Sendikası Başkanı Seydi Eyyüpoğlu çok sayıda muhtar ve akraba Şanlıurfa Ziraat Odasında bir araya gelerek Yeni Anayasa referandumunda EVET için destek sözü verdi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı Yeni Anayasa referandumuna EVET sözü için buluşmaya evsahipliği yaptı. Eyyüpoğlu ailesi üyeleri, aşiretin ileri gelenleri, 25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, meslek ve işadamı kurumu temsilcileri Şanlıurfa Ziraat Odasında bir araya gelerek Nisan ayında yapılacak Referandumda EVET oyu kullanacaklarını açıkladı.

Oldukça geniş katılımlı buluşmaya 25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ASKON Ankara Şubesi Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu, Koyun Keçi Birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu, Hizmet İş Sendikası Başkanı Seydi Eyyüpoğlu çok sayıda muhtar ve akraba Şanlıurfa Ziraat Odasında bir araya gelerek Yeni Anayasa referandumunda EVET için destek sözü verdi.

‘Yeni Anayasa için sonuna kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız’

Yeni Anayasa için Nisan ayındaki referandumda aile üyeleri, aşireti, çok sayıda muhtarın ve meslek kuruluşlarının temsilcilerinden EVET sözü aldıklarını açıklayan 25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, referandumda EVET için çalışmalarıma hız verdiklerini ve destek veren tüm kesimlerle ortak hareket edeceklerini söyledi.

25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, ‘ bugün Şanlıurfa Ziraat Odası’nda bir araya geldiğimiz dost ve akrabalarımız STK ve meslek kuruluşu başkan ve temsilcileri Nisan ayında yapılacak Yeni Anasaya referandumunda EVET oyu kullanacakları sözü verdiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu uğurda sonuna kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu yüksek bir sesle duyuruyor ve herkesi Yeni Anayasa referandumunda EVET demeye davet ediyorum.  Ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için en doğru kararın Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın yanında yer alarak, daha umutlu ve güçlü bir ülke için EVET’in şart olduğu da açıkça görülmektedir. Bugünkü buluşmamız ile daha güçlü bir EVET’in ne kadar önemli olduğu ve Yeni Anayasanın ne kadar gerekli olduğunu görmüş olduk. Ben tekrar aramıza katılan tüm kesimlere teşekkürlerimi sunuyorum.’ Dedi.