‘’Mezarı görmeden pazara dalıp gidiyorlar’’

‘’Şanlıurfa her şeyden önemli değil mi?’’ başlıklı yazısında bu seçimde partilerin önemli olmadığını, kimin hangi partide olmasının da çok önem önemli arz etmediğini belirten usta gazeteci Sedat Atilla ‘’Çünkü özellikle mahalli seçimlerde insanlar çıkarları zedelenince, istedikleri olmayınca, kendi hesap ve beklentileri yerine getirilmeyince hemen saf değiştirebiliyor. Partilerini, hatta davalarını bırakıp yine sırf kendi çıkar ve beklentileri için başka partilere gidebiliyorlar. Sonradan yine geri dönerim düşüncesi de her zaman etkili oluyor bu kararlarında. Çünkü kapılar açık bırakılıyor. “Pazara kadar değil mezara kadar” diyenler “pazarlıklar” istedikleri gibi olmayınca mezarı görmeden pazara dalıp gidiyor’’ dedi.

‘’Mezara kadar sözünü unuttular’’

31 Mart yerel seçimlerinin basit bir belediye seçimi veya bir partinin beka seçimi olmadığını da vurgulayan Sedat Atilla ‘’ Bu seçim Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın hayati öneme sahip en önemli seçimi. Bunun bilincinde olanlar yavaş yavaş Zeynel Bey’in etrafında toplanmaya, küskünlükleri bırakıp birlik olmaya devam ediyor. Sayıları az da olsa bazı insanlar kişisel çıkar ve beklentileri olmadı diye “mezara kadar” sözünü unutmuş olabilir. Kervanı yarı yolda bırakıp ara yollara sapmak isteyenler olabilir. Bunlar tarih önünde hak ettikleri şekilde değerlendirilecektir’’ ifadelerini kullandı.

‘’Şanlıurfa her şeyden önemli değil mi ?’’

Okuyucularına Şanlıurfa’nın her şeyden önemli olup olmadığını da soran Gazeteci Sedat Atilla ‘’ Şanlıurfa her şeyden önemli değil midir sizin için? Türkiye önemli değil midir? Bir Belediye Meclis Üyeliği daha mı önemli? Bir akrabanızın çıkarı memleketin çıkarından, geleceğinden daha mı önemli?’’ dedi.

‘’Kendiniz aday olsanız böyle mi çalışırdınız?’’

Sedat Atilla, seçim mücadelesinde henüz Milletvekillerinin bir gayretlerini görmediğini de sözlerine ekledi. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye ‘’Kendiniz aday olsanız böyle mi çalışırdınız acaba? Sorusunu da yönelten Atilla ‘’Nihat beyin anjiyo olduğunu duydum. Geçmiş olsun diyorum’’ dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!