Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret eden Şanlıurfa Şehit Aileler heyeti, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Vali Erin’e Şanlıurfa’daki Şehit Aileleri ve Gaziler hakkında bilgiler verdi. Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Vali Erin’in halası Fatima Kaplan’ın vefatından dolayı duydukları üzüntüyü ifade ederek Erin’e taziye dileklerini iletti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şehit ailelerimiz bizlere aziz şehitlerimizden emanettir. Bizler de devlet ve millet olarak bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız ve her an yanlarında olacağız. Şehitlerimiz bu vatan, bu millet, bu bayrak için, toprağımızdan bir karış vermemek adına kanlarıyla, canlarıyla fedakârlık ettiler. Bugün bu topraklar üzerinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak bunu vatan için canını veren şehitlerimize borçluyuz. Kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır. Allah tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin dedi. 

Vali Erin, şehit ailelerinin sorunlarını ve sıkıntılarını ilgili yerlere aktardıkları için Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’a teşekkür ederken, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz maddi ve manevi desteklerinden dolayı Vali Erin’e' şehit aileleri adına plaket verdi.