Azıklı (Nısıbin) Kırsal mahallesinde mahalle içi beton yol çalışmasına başland

Siverek Belediyesi Kırsal ve Fen İşleri ekipleri Ramazan ayı ve sıcak havalara rağmen vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor.          

Şehir merkezindeki çalışmalar devam ederken kırsal alanda bulunan ilçenin son kırsal mahallerinden biri olan Azıklı mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmalarına başlandı.

Bir süre önce berkitme yol çalışması tamamlanan mahallede sokakların beton ile kaplanması çalışması sürdürülüyor.     

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların aksatılmadan merkez ve kırsal alanda devam ettiğini belirten, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti “ Kırsal mahallerimizdeki çalışmalarımız devam ediyor, büyük mahallerimizde beton yol ve kilit taşı döşeniyor, bu günde Azıklı kırsal mahallesindeyiz bir diğer adıyla “ Nısıbin” mahallesindeyiz beton yol çalışmalarına başladık, inşallah kısa bir sürede çalışmaları tamamlayıp kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmış olacağız. Bu çalışmalarımız Azıklı mahallesiyle sınırlı kalmayacak diğer taraftan mahallerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda bazı kırsal mahallerimizde de stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor, temennimiz ve dileğimiz inşallah yıl sonuna kadar, Siverek kırsal mahallerini çamurdan kurtarıp yol sorununu belediyenin gündeminden çıkaracağız. stabilize, beton ve kilit parke taşı yol çalışmaları halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Azıklı Mahalle muhtarı Hüseyin Kılıçaslan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti”  yol yapımında emeği geçen Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile çalışma ekibine teşekkür ediyorum sağ olsunlar “dedi