Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce alt yapısının yanı sıra doğalgaz döşemesi tamamlanan Bağlar mahallesinde, sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Çalışmalar kapsamında sıcak asfalt çalışması tamamlanan 4. sokakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çalışmaların hızlandırılması konusunda Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan'a talimat veren Başkan Yılmaz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiği Yılmaz, mahallede sürdürülen hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Hedeflerinin diğer mahallelerde olduğu gibi Bağlar mahallesinde de birinci sınıf yol yapmak olduğunu belirten Başkan Yılmaz şunları kaydetti: "Mahallemizin tamamında alt yapısını tamamladık, bizim sorumluluk alanında olanları Siverek Belediyesi, Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda olan cadde ve sokakları ise Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Ben Bağlar mahallemizin değerli sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum, zira kendileri uzun bir süre sabır ve anlayış gösterdiler, bu nedenle ki hepsine şükranlarımı sunuyorum. Daha önce ısrarla söylediğim gibi kesinlikle ayrım yapmıyoruz, bütün mahallelerimizin cadde ve sokaklarını birinci sınıf asfaltla kaplamak için arkadaşlarımızın gece gündüz demeden çalışıyorlar."

Çalışmaların tamamlanmasıyla herkesin yol kalitesini takdir edeceğine inandığını belirten Yılmaz, "Yol ile ilgili bir sıkıntı kalmayacak. Hedefimiz öncelikle Şanlıurfa ilçeleri arasında daha sonra ise bölgede isminden söz edilir, belediyecilik anlamında ne gerekiyorsa tamamlanmış parlayan bir yıldız şehir haline getirmektir. Zaten ilk hedefimiz yaşanılabilir bir Siverek demiştik ki çok şükür onu kısa bir süre içinde yakalamış olacağız" dedi.

Yılmaz, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.