Bir süre önce Kayseri Mahallesinde mahalle içi beton yol çalışmasını tamamlayan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Kalınağaç Mahallesinde çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında mahalle içi cadde ve sokakları betonla kaplayan ekipler, okul yolu ile caminin yollarını tamamladı.

Çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür eden Kalınağaç Muhtarı Emin Devebakan, "Allah başkanımızdan razı olsun, çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizin tüm cadde ve sokakları beton ile kaplanıyor. Mahallemiz hizmetlerle çok güzel oluyor. Çalışmada emeği geçen tüm arkadaşların da emeğine sağlık" diye konuştu.

Mahallede sona eren çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kalınağaç'ın büyük mahalleler arasında yer aldığını belirten Öncül, "Daha önce stabilize malzeme ile beton yolun alt yapısını hazırlamıştık. Ekiplerimiz dün de mahallemizin mahalle içi yollarını beton yaparak çalışmayı tamamladı. Hedefimiz aynı çalışmayı tüm kırsal mahallelerimizde yaparak, mahallelerimizi toz ve çamurdan kurtarmaktır. Çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Daha önce mahallede yağışlı dönemlerde yolların kullanılamaz hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, mahallenin toz ve çamurdan arındıran Siverek Belediyesine teşekkür etti.