Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar kapsamında bir süre önce ilçe büyük kırsal mahallelerinden biri olan Kayseri mahallesinde beton yol hazırlıkları tamamlanmıştı. Ekiplerce yolların alt yapısının stabilize malzemeyle tamamlanmasının ardından, mahalle içi yolların beton yapılması çalışmalarına başlandı.

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, daha önce mahalledeki yolların kullanılamaz durumda olduğunu söyledi. Çalışmalarla birlikte mahallenin güzelleşmeye başladığını belirten Öncül, "Arkadaşlarımızın emekleriyle güzel bir çalışma meydana gelmiş. Mahalle sakinlerimizle görüştüğümüzde memnuniyetlerini dile getirdiler. Elbette çalışmalarımız şuan Kayseri mahallesiyle sınırlı değil. Gerek kent merkezinde gerek diğer kırsal mahallelerimizde yoğun çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Kent merkezinde devam eden çalışmaların yanı sıra bazı kırsal mahallelerde kilitli parke taşı ve beton yol yapma çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Öncül, "Yaptığımız planlamalar çerçevesinde yıl sonuna kadar girilmedik mahalle bırakmamaktır. Temel amacımız ise kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmektir. Şunu da vurgulamak isterim ki verdiğimiz sözlerin arkasındayız, şuan Kayseri mahallemizde yaptığımız çalışma da buna en iyi örnektir. Vatandaşlarımızdan tek talebimiz bizlere sabır göstermeleridir. Malum Siverek çok büyük bir ilçe ve geniş bir coğrafyaya sahip. Her tarafa aynı anda ulaşmamız mümkün olmuyor. Şunu iddia ediyorum ki kış yani yıl sonu gelmeden hedeflediğimiz mahallelerimize bu hizmetleri yetiştireceğiz" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Ali Ağırtaş son 40 yıldır mahalleye hiç hizmet alamadıklarını söyleyerek, "Mahalleme çok güzel hizmetler yapılıyor. 40 yıldır ilk defa belediye araçları geliyor. Başta Resul Yılmaz Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok güzel bir çalışma oldu, emeği geçenlerden Allah razı olsun, çok memnunuz. Mahalle halkımız adına tekrar teşekkür ederim" dedi.