Çalışmalar kapsamında Hayriye mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışmaları gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz gece yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek fen işleri müdüründen bilgi aldı.

Sahur vakti  çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “ Gecenin bu saatinde özverili bir şekilde çalışan gerek Büyükşehir belediyesi ekipleri, gerekse Siverek belediyesi ekipleri gece ve gündüz demeden Sivereğin yol kalitesini yükseltmek vatandaşların bir an önce hizmet almasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyorlar Arife günü gecesinde bile arkadaşlarımız duraklamadan çalışmalarına devam ediyorlar bu vesile ile özverili bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, Siverek Belediyesi ekiplerine yüklenici firmaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Nihat Çiftçi’ye Siverek halkı adına teşekkür ediyorum.

Uzun süre bizlere sabır gösteren Şair İbrahim Rafet,  Hayriye, Dicle, Bağlar, Sakinlerine çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum.

Pazar günü hep birlikte huzur içinde kutlayacağımız Ramazan Bayram’ının barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.