Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü il genelinde alt yapı çalışması yürütmenin yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine devam ederek yapılan rutin faaliyetlerin yanı sıra kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle temposunu artıran ve yoğun yağışlarda sorun yaşanmaması için çalışan ŞUSKİ ekipleri, gece ve gündüz şeklinde vardiyalı hizmetlerine devam ediyor.

Araç yoğunluğunun fazla olduğu bulvar ve caddelerde çalışma yapan ekipler menfez ve rögar temizliğini titiz bir şekilde gerçekleştiriyor. Dere ve kenarlarında deforme olan tahliye boruları yenileri ile değiştiriliyor.

Bamyasuyu Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış, Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuş ile Zirai aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Halil Polat, yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Halfeti’de Şeref Albayrak Sevgisi Halfeti’de Şeref Albayrak Sevgisi