Start Fuarcılık tarafından 21-24 Şubat 2019 tarihlerinde Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, ülke uluslararası birçok firma ve heyeti Şanlıurfa’da buluşturacak.

Irak, Kuzey Irak ve Cezayir başta olmak üzere, birçok ülkeden alım heyetlerinin katılacağı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Şanlıurfa ve Türkiye’nin birçok ilinden ziyaretçi ile firmayı ağırlayacak.

Şanlıurfa’da fuar merkezinin kurulması noktasında önemli katkıları olan ve kentte 6. Kez Tarım fuarını açacak olan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk, ekonomik sıkıntılara rağmen Şanlıurfa’ya yakışır bir fuarı açmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirtti.

Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 “6 yıldan bu yana çok başarılı tarım fuarlarına hep birlikte imza attık. Şanlıurfa tarım fuarını ülkemizin en nitelikli fuarlarından birisi haline getirmek için çaba harcıyoruz. Bu yıl Ticaret ve Sanayi Odamızın, Ticaret Borsamızın ve Ziraat Odamızın da katkılarıyla yurt dışından alım heyetleri getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Kuzey Irak, Irak ve Cezayir’den meslek kuruluşlarını ve temsilcilerini Şanlıurfa’ya davet ettik. Onların hem burada ticari anlaşmalar yapmasını hem de Şanlıurfalı iş adamlarımızla birlikte yatırımlar yapmasını temin etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda yabancı misafirlerimize Şanlıurfa’nın yatırım avantajlarını da birinci ağızlardan anlatacağız ve onlara Şanlıurfa’nın kültür ve turizmini tanıtmak amacıyla programlar düzenleyeceğiz. Biz Start Fuarcılık olarak sadece fuar düzenlemekle yetinmiyoruz. Fuarları düzenlediğimiz kentlerin tüm ticari hayatına katkı sunmaya da çalışıyoruz. Bu sene ve şimdiye kadar düzenlediğimiz fuarlarda katkı ve desteklerini esirgemeyen başta Bakanlığımız ve personeli ile Şanlıurfa Valiliğine, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimize, Karacadağ Kalkınma Ajansına, Kamu Kurumlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, medya kuruluşlarımıza ve tüm Şanlıurfa’ya şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER...