Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, Şanlıurfa’nın ilk 5 yıldızlı oteli ELRUHA’nın standına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında kapılarını ziyarete açan Travel Turkey İzmir fuarında Şanlıurfa rüzgarı esiyor. Göbeklitepe yılı olması nedeniyle kentle ilgili açılan stantlara ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, kentin tarihi dokusuna uygun şekilde inşa edilen ELRUHA’da fuarın en dikkat çeken otel standı oluyor.

Şanlıurfa’nın yöresel lezzetlerine menülerinde yer veren, kentin tarihi dokusunu her taşında hissettiren ELRUHA Otelin standı fuarda ziyaretçi akınına uğruyor.

ELRUHA Otel Genel Müdürü Sait Ertürk, Şanlıurfa’yı ve ELRUHA Oteli katılımcılara tanıtıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sait Ertürk, fuarın oldukça verimli geçtiğini, Şanlıurfa stantlarına ilginin oldukça yoğun olduğunu söyledi. Fuarda önemli rezervasyon anlaşmaları da yaptıklarını anlatan Ertürk ‘’Şanlıurfa’mızı, Göbeklitepe’mizi, kültürel zenginliklerimizi katılımcılarımıza anlatıyoruz. Kentimizin bir huzur şehri olduğunu da vurguluyoruz. Göbeklitepe yılı olması nedeniyle, diğer fuarlardan daha fazla ilgi gözlemliyoruz stantlarımızda. ELRUHA’nın standını ziyaret eden katılımcılar, fotoğraflardan gördükleri otelin mimari görünümüne ve taş işçiliğine hayran kalıyorlar. Daha önce otelimizde konaklayan katılımcılarımızda standımızı ziyaret ediyorlar. Geri dönüşlerinden oldukça mutluyuz’’ dedi.

Öte yandan fuara katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’de ELRUHA’nın standını ziyaret etti. Beyazgül ve Baydilli, ELRUHA’nın Urfa'nın nahit taşından inşa edilmiş tarihi dokusuyla çok önemli bir eser olduğunu belirterek, Şanlıurfa turizminde çok önemli bir yeri olduğunu belirttiler.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABERLER...