Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan ile birlikte Şanlıurfa’ya gelen ve kentte ‘’KOSGEB 2017 Yılı Sıfır Faizli Kredi Destek Programı’’ tanıtımında sanayicilerle buluşan Genel Müdür Büyükhatipoğlu, Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Sanayicilerle önemli bir toplantı gerçekleştiren Büyükhatipoğlu, MEDYAURFA.COM köşe yazarı Sedat Atilla’yı ziyaretinde ise gündemdeki konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Büyükhatipoğlu, 11 Nisan’da Şanlıurfa’nın Kurtuluş Bayramı törenlerinde hazır bulunacağını ve kentte referandum çalışmalarına katılacağını söyledi.

Gazeteci Sedat Atilla ise Büyükhatipoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek ‘’Şanlıurfa’da görev yaptığı zaman dilimi içerisinde kentimize önemli katkılar sağlayan ve şimdi de Ankara’daki önemli görevinde kentimizin sanayisine katkı sağlamak için mücadele eden değerli bürokratımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Büyükhatipoğlu ile gündemdeki konuları değerlendirdik, fikir alışverişinde bulunduk’’ dedi.

Büyükhatipoğlu’nun ziyaretinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kurt'da hazır bulundu.