Sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasının hedeflendiği  Kardeşlik ve Spor Turnuvalarına gençler yoğun ilgi gösterdi.

Bisiklet, Badminton, Sokak Basketbolu, Plaj Voleybolu ve Masa Tenisinin yer aldığı turnuvalarda ilk olarak gençler Plaj Voleybolunda mücadele etti.

KEŞKÜŞ,”GENÇLERİN SPORA İLGİSİ ARTIYOR”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kardeşlik ve Spor turnuvalarının büyük önem arz ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gençlerin her geçen gün spora olan ilgisinin arttığını söyledi.

 “Gençlik ve Spor Bakanlığımız sağlıklı bir gelecek için gençlerimize yönelik birçok güzel projeye imza atıyor. Bu projelerden biride ‘Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’ 9 ilde gerçekleştirilen bu turnuvalarla gençlerimiz birlik olmayı ve kardeşlik duygusunu pekiştiriyor. Bizler sadece sporla değil her anlamda gençlerimizle birlikteyiz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini alamaya başlıyoruz artık gençlerimizin spora ilgi göstermeye başladıklarını görebiliyoruz. Turnuvalara katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

KAPANIŞ TÖRENİNİ ONUR ŞAN YAPACAK

Hafta boyunca düzenlenen Kardeşlik ve Spor Turnuvalarının kapanış törenini Onur Şan’ın sahne almasıyla gerçekleşecek. Karizma Show’un gösteri yapmasıyla başlayacak olan tören Onur Şan’ın sahne alması ve dereciye giren sporcuların ödüllendirilmesiyle son bulacak.

Kapanış töreni 17 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat:19:00’da Novada Park AVM’de yapılacak.