Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3. Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, Gölbaşı ilçesinde bulunan sahipsiz hayvanlar için Gölbaşı Gölleri Doğa Parkı'na kulübe bıraktıklarını söyledi. 

Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, barınağı olmayan belediyelere genel müdürlük olarak, birim olarak destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

Sokak hayvanlarının kışın soğuk havalarda korunmaları için barınma üniteleri yaptıklarını aktaran Erdoğan, "Bunları da belediyelerimizle istişare ederek uygun olan yerlere dağıtıyoruz. Bugün birini Gölbaşı'na getirdik. Uygun olan bir yere bırakacağız. Daha fazla ihtiyaç olması halinde buraya getirip burada sahipsiz sokak hayvanları için alana yerleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Adıyaman Valisi Nurullah Kalkancı ise Milli Parklar Şanlıurfa Bölge Müdürü Erdoğan'a yaptıkları hayırlı işten dolayı teşekkür etti.

Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Kozan da ihtiyaç doğrultusunda Bölge Müdürlüğünün talimatıyla barınakların artırılacağını kaydetti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise Erdoğan'a sokak hayvanları için bırakılan barınaklar için teşekkür etti.