Şanlıurfa heyeti Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığa giden AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Gülender Açanal, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Bakan Karaismailoğlu’na kentin sorunlarını aktardılar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çevik kuvvet kavşağı başta olmak üzere kentteki genel ulaşım problemlerini bakan Karaismailoğlu’na ileterek çözümleri noktasındaki aciliyetinin altını çizdi.

Ziyarette, Milletvekili Ahmet Akay ve Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale/Harran/Şanlıurfa karayolunun sıcak asfalt yapılmasını, Akçakale-Suruç yolunun tamamlanmasını, Harran Şuayip Şehri Turizm yolunun kalan kısmının bitirilmesi taleplerini Bakan Karaismailoğlu’na ilettiler.

Ziyarette ayrıca Milletvekili Gülender Açanal ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’da kentte PTT hizmetlerinin geliştirilmesi için personel ve bina eksiklerinin tamamlanması için Bakan Karaismailoğlu’na taleplerini bildirdi.

Öte yandan diğer belediye başkanları da kendi ilçelerindeki ulaşım sorunlarını bakan Karaismailoğlu'na iletti. Ziyarette Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Can Hallaç’ta hazır bulundu.

MEDYAURFA.COM

Resim