Pandemi süreci nedeniyle karavanlara ilginin arttığı bir dönemde, İzmir’de Vitavan Karavan Fabrikasını kuran Çetin Aslan, kısa sürede yurtdışına da açıldı. 
Almanya ve Avrupa’ya sipariş üzerine Karavan gönderen Çetin Aslan ‘’Vitavan, uzun yıllardır turizm sektörüne yön vermiş kurucuların bilgi birikimleriyle kısa zamanda sektörün önde gelenlerinden olmayı ön görüyor’’ dedi.

İşte Vitavan’ın müşterilerine verdiği hizmetler…

img

‘’KARAVAN İMALATI

Ürünlerimiz arasından seçtikleriniz kullanarak, istediğinize uygun model, şekil ebatlarda sizin hayallerinize, uygun şekilde karavan üretimi yapıyoruz. Bizim için önceliğimiz sizin zevkleriniz. Sizin taleplerinizi karşılayan ve imalat aşamasının her noktasında müdahale edip sizlere ev konforu sunan yeni karavanınıza ulaşmanıza bir telefon yakınız. Özgür şekilde tatil, yaparken evinizin den uzak olduğunuzu hissetmeyeceğiniz. Aileniz ile keyifli vakit geçirebileceğiz. Hem aile sıcaklığı yakalayıp hem konforunuzdan ödünç vermeyeceğiniz karavanınızı tasarlayıp siz değerli müşterilerimize ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz. Sizde size uygun kalite ve konforda Karavan Sahibi olmak istiyorsanız hemen ön rezervasyon yapın.

img

KARAVAN TADİLATI

Karavanımız bizim yürüyen evimizdir. Bu yüzden karavanımızın bakımları ve tadilatlarını da sizler kadar bizde önemsiyoruz. Mevcut karavanınızda olası problemler tespit edilip giderilir. Tatilde sürpriz durumlardan kaçınmak sizin elinizdedir. Bu yüzden karavanlarımızın bakım ve tadilatınızı aksatmamanız önemlidir. Her türlü marka ve model karavanınız özen ve kalite göz önüne alınarak siz değerli müşterilerimizin karavanlarını yeniliyoruz.

Karavan Park Projesi Nedir?

ÖZEL TASARIM KARAVAN

Özel konsept tasarımlarımız ile sizlere hayallerinizin sınırları kadar özgürlük sunarak istediğiniz karavana sahip olmanızı sağlıyoruz. Vitavan olarak kalite ve güveni esas alarak çalışıyoruz. Kaliteyi siz değerli müşterilerimize hissettirerek sizlere sonsuz keyif ortamı yaratıyoruz. Konsept karavan tasarımlarımız, aile sıcaklığının yanında size lüks bir ev ortamı yaratmanızı sağlayacak.

img