Şanlıurfalılar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün, yeniden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına aday gösterilmesini değerlendirdi.

MEDYAURFA.COM muhabirleri, Şanlıurfa’da esnafa mikrofon uzattı.

Beyazgül için ne dediler ?

Genel olarak Beyazgül’ün performansından memnun olan Şanlıurfalılar, Beyazgül’ün ekibini yenilemesi gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar, Beyazgül'den memnun olduklarını, yönetimde değişim olmasını da istediler. Bir esnaf ise konuya farklı bir noktadan yaklaşarak Beyazgül’ü uyardı. Esnaf Şükrü Akkuş ‘’AK Parti’de Anavatan’ın son dönemini görüyor gibiyiz. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’den bunun önüne geçmesini diliyoruz’’ dedi.

Beyazgül’ün ulaşılabilir bir iş başkanı olduğunu belirten vatandaşlar, yeniden aday gösterilmesini ise olumlu karşıladılar.

Mustafa Bülbül: Başarılı bir insan.

Şanlıurfa’da yıllardır esnaflık yapan İstanbul Bakkaliyesi sahibi Mustafa Bülbül, Beyazgül’ün başarılı bir siyasetçi olduğunu söyledi. Bülbül ‘’Zeynel Abidin Beyazgül, tanıdığımız bildiğimiz bir insan. İnşallah yeniden başarılı olur. Yeni yönetimine Şanlıurfa’nın öz evlatlarını almasını istiyoruz. Şanlıurfa’da 3-4 seçimi üst üste kazandı’’ dedi.

Necdet Yıldırım: 15 Temmuz’da yanımızdaydı.

Şanlıurfa Bahçelievlerin esnaflarından olan Berber Necdet Yıldırım ise Beyazgül’ün 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde halkın yanında olduğunu, bu nedenle de kendilerinin de Beyazgül’ün yanında olduklarını ifade etti. Yıldırım ‘’Şanlıurfalı olsun çamurdan olsun. Memleketimize hayırlı olsun. Zeynel Abidin Beyazgül güzel işler yaptı. Kentimize daha güzel hizmetlerde bulunması için Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanındayız. Ekibini biraz daha geliştirmesini rica ediyoruz kendisinden. Esnafım, berberim. Şanlıurfa’ya kim hizmet ederse onun yanındayız. Zeynel Abidin Beyazgül nasıl ki 15 Temmuz’da bizim yanımızda olduysa, bizde şimdi onun yanındayız.’’ Dedi.

Mehmet Duran: İl başkanlarına ulaşamıyorduk.

Hal pazarında baklavacılık işiyle uğraşan Mehmet Duran ise, Beyazgül’ün ulaşılabilir bir siyasetçi olduğunun altını çizdi. Duran ‘’Beyazgül, değer verdiğimiz ve sevdiğimiz bir siyasetçi. Allah yolunu açık etsin. Bugüne kadar AK Parti İl Başkanlarına ulaşamıyor, derdimizi gidip anlatamıyorduk. Zeynel ağabeyimize her zaman ulaşabiliyoruz. Vatandaşlara kapısı açık. Herkesin derdini dinleyen bir siyasetçi. Şanlıurfa’ya hayırlı olsun’’ dedi.

Şükrü Akkuş: ANAP olmasının önüne geçsin.

Bayram Lokantası işletmecisi Şükrü Akkuş ise, konuya farklı bir noktadan yaklaştı. Akkuş, Başkan Beyazgül’e çağrı da bulundu. Akkuş ‘’Bir zamanlar Anavatan’ın son dönemi vardı. Şimdi de onu yaşıyor gibiyiz. Zeynel başkandan ricamız, Şanlıurfa’da AK Parti’nin ANAP olmasının önüne geçsin. Türkiye’nin bir daha yıkılışına hiç birimiz dayanamayız’’ dedi.

İbrahim Karadaş: Şanlıurfa için en iyisi bu oldu.

Şef-Garson mesleğini sürdüren İbrahim Karadaş ise Şanlıurfa ve AK Parti için en iyi tercihin Zeynel Abidin Beyazgül olduğunu vurguladı. Karadaş ‘’Allah utandırmasın. Zeynel Abidin Beyazgül, tanıdığımız ve bildiğimiz bir insan. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Başımızdan eksik etmesin böyle değerli siyasetçileri’’ dedi.

Aşçı Adem Rat ve Otogarda esnaf Halil Bardak’ta Beyazgül’e hayırlı olsun dileklerini sundular.