Alman otomotiv devi VAG grubunun Audi, Volkswagen ve Seat markalarını devasa plaza yatırımıyla Şanlıurfalılarla buluşturan Vimsa Otomotiv, yüzlerce çalışanı ile kentte istihdama önemli katkılar sağlıyor.

Üstün hizmet anlayışını hedef edinerek Şanlıurfa-Mardin yolunda; 5600 metre kare showroom, 6600 metre kare servis, 3500 metre kare kapalı otopark, toplamda 24 bin metre kare kullanım alanına sahip olan ve 30 bin metre kare üzerine kurulu Audi, Volkswagen ve Seat plazada; Mekanik atölyeler, orijinal parça depoları, misafir kafeteryaları ile idari ve sosyal birimler yer alıyor. Satıştan servise, kredi hizmetlerine kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm getiren Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı Vimsa Otomotiv, eğitimli uzman kadrosuyla Audi, Volkswagen ve Seat müşterilerini buluşturuyor. 

Vimsa Otomotivle ilgili MEDYAURFA.COM editörlerinin bilgi aldığı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bucak ‘’Vimsa Otomotiv, müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, müşteri odaklı, kaliteli ve yaratıcı yazılım çözümleri üzerinde çalışıyor, çalışanlarının bir parçası olmaktan gurur duyduğu, lider bir şirket olmak için büyük çaba sarf ediyor’’ dedi. 

Vimsa Otomotivin çalışma süreçlerini uluslararası kabül görmüş standartlarda doğrultusunda yapılandırdığını da belirten Bucak ‘’Verimliliği en üst düzeye taşıyacak araç ve teknolojileri destekliyoruz. Çalışma süreçlerimizin performansını sistematik olarak ölçümleyerek, sürekli daha iyiye ulaşmak için çabalıyoruz’’ dedi.

MEDYAURFA.COM