Viranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü yeşillendirme çalışması kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Hanok ve Karacadağ caddesinin orta refüjlerine 170 Çınar yapraklı dut ağacı dikti.
Çalışmaları kısa bir sürede bitiren ekipler, caddenin güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, cadde, sokak, park ve bahçelerde ağaç budama ve fidan dikimi çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. 
 

Başkan Ekinci, Viranşehir’i daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını söyleyerek, “ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında İlçemizin farklı noktalarına fidan ve ağaç dikimini gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra Park Bahçe Müdürlüğümüze bağlı ekipler, park ve bahçelerde yoğun bir şekilde budama işlemi yapmaya devam ediyorlar. Yeşillendirme çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak. İlkbahar ayı ile birlikte Ağaç ve fidan dikimlerimiz devam edecek" dedi. 

‘Daha yeşil bir Viranşehir’ sloganı ile başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarındaki caddelerin orta refüjlerine yaklaşık 500 ağacın dikileceği belirtildi. Çalışmaları gören vatandaşlar, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Daha fazla yeşilin Viranşehir için her zaman daha iyi olduğunu ifade eden vatandaşlar, Viranşehir ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.