Sunduğu standart donanımlarla birlikte, birçok sedan ve SUV’u geride bırakan yeni Caddy, lansman fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

İç ve dış mekan tasarımı ile oldukça iddialı olan Caddy’in satışa çıkmasıyla ilgili açıklama yapan Vimsa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bucak, 1979 yılında Volkswagen’in ABD’deki fabrikasında pick-up gövde tasarımı ve Rabbit adıyla otomotiv dünyasına giren Caddy’nin başarı hikayesinin beşinci nesille devam ettiğini söyledi. 

Başarılı model Caddy’nin Volkswagen’in yeni DNA’sını da taşıdığını bildiren Bucak ‘’Yeni Caddy, Volkswagen’in yeni DNA’sını başarılı model çizgileriyle gösteriyor. Tamamen yenilenen model, dış tasarımında ve iç mekanda geçirdiği heyecan verici değişimlerle Vimsa’da satışa sunuldu’’ dedi.

Volkswagen Caddy’nin Style donanımında; Yeni dijital gösterge paneli (Hayalet Ekran), anahtarsız giriş ve çalıştırma, led ön ve arka farlar, şehir içi frenleme özellikli Front Asist, Şerit takip asistanı "Lane Assist", Şerit Değiştirme Asistanı “Side Assist”., Park Asistanı V3.0 (kendi kendine park sistemi), Acil Durum Asistanı “Emergency Assist”li Travel Assist, geri görüş kamerası, adaptif hız sabitleyici, ısıtmalı ön cam, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli bagaj desteği, AGR sertifikalı ergoComfort sürücü koltuğu, alacantra koltuklar, arka çapraz trafik uyarısı gibi özellikler 279.900 TL’ye standart olarak sunuluyor.

YENİ CADDY İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR.

Konuyla ilgili MEDYAURFA.COM editörlerine bilgi veren Ticari Araç Satış Danışmanı Doğan Çap, Caddy ile ilgili tüm detayları anlattı.

Başarılı satış danışmanı Çap, araçla ilgili yaptığı açıklama da şu bilgileri kaydetti;

Panel Van ve Kombi olmak üzere iki farklı gövdeyle satışa sunulan Caddy’nin beşinci neslinde donanım seviyeleri de yenilendi. Baz model 'Impression' ismi ile pazara sunulurken, bir üst modeli 'Life', premium model 'Style' ve Panel Van modelleri de ‘Cargo’ ismi ile satışa sunuluyor.

Yeni teknolojileri ve yeni tasarımıyla sınıfının en iddialı modeli olmayı sürdüren Caddy’nin ‘Impression’ modeli 224.900 TL’den, ‘Life’ modeli 241.900 TL’den, ‘Style’ donanım seviyesindeki modeli ise 279.900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satın alınabiliyor. Caddy’nin ‘Cargo’ versiyonu ise 172.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

CAM TAVANDA LANSMANA ÖZEL FİYAT AVANTAJI!

Yeni nesil Caddy ile birlikte ilk kez sunulmaya başlanan Panoramik Cam Tavan (opsiyonel) ise lansmana özel fiyat avantajıyla 15.000 TL yerine 10.000 TL’ye satışa sunuluyor.  

Keyif ve güvenlik bir arada.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ.

Baştan aşağı yenilenen Caddy, dış görünüşünde yepyeni, sportif ve dinamik bir tasarıma kavuştu. MQB platformun getirdiği yeni dış özelliklerden bazıları sırasıyla; ‘Style’ versiyonda standart olarak sunulan elektrik destekli bagaj kapağı, park assist, opsiyonel olarak sunulan 1,4 m2 en geniş cam alanına sahip panoramik cam tavan, 17 inç çaplı alüminyum alaşımlı jantlar ve  yeni LED ön farlar / LED stop lambaları.

TAMAMEN DOKUNMATİK TUŞLAR.

Ne isterseniz parmak uçlarınızda.

Yeni Caddy, tamamen dokunmatik tuşlara sahip yeni ön konsol ve dijital ekran sunuyor. Dijitalleştirilmiş teknolojiye sahip ön konsol, geniş iç mekanın da etkisiyle konfor seviyesini daha da artırıyor.

Biraz iş, biraz müzik.

Gösterge paneli ve kontrol elemanları tamamen yeniden tasarlanan Yeni Caddy’de, donanım seviyesine bağlı olarak ‘Cargo’ ve ‘Impression’ donanım seviyesinde 6,5; ‘Life’ ve ‘Style’ donanımda ise 8,25 inç ekrana sahip multimedya sistemleri standart olarak sunuluyor. 

AGR SERTİFİKALI ergoCOMFORT SÜRÜCÜ KOLTUĞU!

Yeni Caddy’nin iç tasarımında sunulan LED iç aydınlatmalar, AGR sertifikalı ergoComfort sürücü koltuğu, harici 230V’luk cihazlar için güç kaynağı, anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği araç içindeki konforu artıran başlıca özellikler.

Büyük rahatlık.

CADDY İLE YOLCULUKLAR ARTIK DAHA KONFORLU!

Farklı direksiyon ve amortisör ayarı ile daha konforlu hale getirilmiş ön süspansiyon ve yeniden tasarlanan, Panhard rot ve helezon yayla güçlendirilmiş arka aks sayesinde, aracın salınımları sönümlenerek konforu ve yol tutuşu da artırıldı.

YENİ SÜRÜŞ DESTEK SİSTEMLERİ!

Yeni sürüş destek sistemleri sayesinde yolculuğu daha güvenli ve konforlu hale getiren modelde en baz donanımdan başlayarak standart olarak sunulan sürüş destek ve güvenlik sistemleri arasında;  Acil Çağrı Sistemi eCall, Şerit Takip Asistanı, Hız Sabitleyici, Elektronik Diferansiyel Kilidi EDL, Elektromekanik el freni ve Auto Hold, Sürücü ve yolcu için yan, perde ve orta hava yastıkları, Elektrikli çocuk kilidi, Sürüş esnasında ön kamera ve radar sayesinde tehlikeli durumlarda devreye giren acil frenleme özellikli ‘Front Assist’,, Şerit Değiştirme Asistanı “Side Assist” yer alıyor. 

Buradan her şeye hakimsiniz.

TAMAMEN YENİLENEN PERFORMANSLI MOTOR!

Caddy’de sunulan, 4 silindirli, tamamen yenilenmiş motor, kendi segmentinde ilk kez kullanılan yeni çift püskürtmeli SCR teknolojisi sayesinde 2021 yılı içinde geçilmesi zorunlu olan Euro 6d-ISC emisyon standartlarını sağlarken hem ekolojik hem de ekonomik bakımdan olumlu çıktılar yaratıyor. 2.0 litre hacimli TDI motor, 122 beygir güç ve 320 Nm tork ile yüksek performans sunarken, manuel viteste yaklaşık %10, DSG yarı otomatik şanzımanda ise yaklaşık %15 oranında yakıt tasarrufu sağlıyor.

MEDYAURFA.COM / NEDİM ATİLLA

Her koşulda yardıma hazır.

Çocuklarınızın güvenliği öncelikli.

Kolayca her yere park edin.

Rahat yolculukların bir sebebi var.

Siz zahmet etmeyin biz kapatırız.

vw-paragraph

Gökyüzü artık size ait.

vw-ustten-kesit

İLGİLİ HABERLER...


Vimsa Otomotiv'den Örnek Davranış