Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, kentte esnafı ziyaret etti.

Koronavirüs sürecinde memleketi Şanlıurfa’da sahadan ayrılmayan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, çarşı bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar

Pandemi süreci nedeniyle zor günler geçiren esnafla bir araya gelen Özyavuz, sorunlarını dinledi. Özyavuz’a yaşadıkları zorluğu anlatan esnaf, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ayakkabılar ve açık hava

Özyavuz, esnafın yanı sıra Balıklıgöl’ü ziyaret eden vatandaşlarla da bankta oturarak sohbet etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, ağaç, ayakkabılar ve açık hava

Özyavuz, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklama da ‘’ Koronavirüs sebebiyle zor günler geçiren Urfa tabiriyle aşağı çarşı esnaflarımızı ziyaret ettik. Sabırla zor günleri geçiriyoruz. Eskisi gibi alış-verişin bol olduğu günler yakındır. Biraz daha sabır Şanlıurfa’m ve evde kal’’ dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Burhan Cebeci dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava

Esnaf ve vatandaşlar Özyavuz’a kendilerini zor günlerinde yalnız bırakmadığı için Özyavuz’a teşekkür etti. Mehmet Ayhan isimli vatandaş ‘’Allah vekilimizi var etsin. Vekilim her daim halkın yanında olan, halkın sıkıntısı benim sıkıntım diyen bir insan’’ dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Übeyit Paşa Başboğa ise Özyavuz’un ziyaretiyle ilgili ‘’Ben sizin esnaf gezilerinizin samimiyetine inanıyorum. Çözüm odaklı olduğundan şüphemiz yoktur. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum’’ dedi.

MEDYAURFA.COM