- Göztepe Teknik Direktörü Buruk:
"Deplasmanda ve özellikle de son dakikalarda beraberliği yakalamamız bize ekstra bir motivasyon oldu"

TFF 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Şanlıurfaspor'da antrenör Serkan Demir, son dakikalarda yedikleri gollerle 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demir, galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Karşılaşmaların 90 dakikada bitmediğini, yeniden gördük. Son dakikaya 2-0 önde girdiğimiz maçta 2 tane gol yemek ve 2 puan bırakmak insanın canını yakıyor. Bu maç daha çok tecrübe sahibi olmamız gerektiğini gösterdi. Hatalarımız oldu üzüntülüyüz ama oturup sızlanmanın anlamı yok. Artık önümüzdeki Bandırmaspor maçına konsantre olmamız lazım."

- Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise kazanmak için geldiklerini ancak geriye düşmelerine rağmen son dakikalarda buldukları gollerle 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Rakibin 2-0 öne geçmesiyle daha çok risk aldıklarını ifade eden Buruk, şunları kaydetti:

"Son ana kadar maçı bırakmadık ve 1 puan almayı başardık. Oyuncularım inanılmaz bir karakter gösterdi. Belki çok iyi oynamadılar ama yürekli bir şekilde ellerinden geleni yaptılar. Deplasmanda ve özellikle de son dakikalarda beraberliği yakalamamız bize ekstra bir motivasyon oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum."