TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Denizlispor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından istifa kararı aldı
- Ünal Karaman:
"Bu sonuç çok sevdiğim, katkı sağlamaya çalıştığım bir şehre benim açımdan veda maçı oldu"
- "Hakkınızı helal edin, tüm oyunculara ve yönetime başarılar diliyorum"
- Denizlispor Teknik Sorumlusu Sarıyer:
"Milli maç arasında eksiklerimizi tamamladık ve bunun semeresini de gördük"

TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Denizlispor'a 1-0 yenilen Şanlıurfaspor'da teknik direktör Ünal Karaman, istifa etti.

Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında kendileri adına talihsiz bir gün yaşadıklarını kaydederek, "Bu sonuç, çok sevdiğim, katkı sağlamaya çalıştığım bir şehre benim açımdan veda maçı oldu." dedi. 

Maçı kazanmayı çok arzuladıklarını ancak bazen istenmeyen sonuçlar alınabildiğini dile getiren Karaman, şöyle konuştu:

"Bazen biz yetemiyoruz, oyuncularımız yetemiyor, bize destek verenler yetemiyor ve bu tarz sonuçlar alınabiliyor. Keşke çok daha iyi şartlarda hizmet edip daha farklı hedeflerin peşinden giden bir Şanlıurfaspor olsaydı ama bazen şartlara uyum sağlıyorsunuz. Sayın başkanımıza ve değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Çok iyi niyetle mücadele ettiler, gayret gösterdiler. Zor günler yaşayacağımızı biliyorduk. En azından devreye kadar gidecek, tahammül edebilecek bir oluşum sağlarız diye düşündük ama bazen olmuyor. Basit hatalar bize pahalıya mal oluyor."