Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a 2-1 yenilen Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, bu mağlubiyeti telafi edecek güçlerinin bulunduğunu ifade etti.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Şanlıurfaspor karşısında ilk devre iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak çok sayıda gol pozisyonunu değerlendiremediklerini söyledi.

İkinci yarının başında da iyi oyunlarını sürdürdüklerini anlatan Akçay, "Ancak golden sonra oyuncularımızın konsantrasyonunun dibe vurması düşündürücü. Ondan sonraki süreç bizim için iyi gelişmedi ve müsabakayı 2-1 kaybettik." değerlendirmesinde bulundu.

Akçay, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Çaykur Rizespor ile çok daha önemli maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Kupada üç maç daha oynayacağız. Dolayısıyla bu müsabakalarda bunu telafi edebileceğimiz durumlar var. Onun üstesinden gelebiliriz. Şu dakikadan itibaren Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maça kendimizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlamalıyız." diye konuştu.

- Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise grupta namağlup liderliklerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Son 6 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldıklarına dikkati çeken Kılıç, "Osmanlıspor, Türkiye'nin en yetenekli kadrolarından birine sahip. Herkes tarafından alkışlanacak bir takım. Oyuncularımızın öz güveni ikinci yarıda da olsa sahaya yansıdı. Böylesine güçlü, herkesin takdirini kazanmış takımı deplasmanda yenmek müthiş bir olay. Çok gurur verici."  ifadelerini kullandı.

Öte yandan, basın toplantısında Akçay ve Kılıç, hayatını kaybeden Amed Sportif Faaliyetler'in takım kaptanı Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.
Uğur Büyükhatipoğlu, Urfaspor'u Yalnız Bırakmadı