Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Bize yakışmayan bir mağlubiyet aldık"

TFF 1. Lig'de Altınordu'yu 3-0 yenen Şanlıurfaspor'da teknik direktör Kemal Kılıç, "Gerçekten zor bir takımı farklı skorla yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Rakibin fizik gücünü bildiği için daha planlı bir oyun oynamayı tercih ettiklerini ifade eden Kılıç, hızlı hücumlarla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Kritik bir maçı kazandıklarını vurgulayan Kılıç, "Çok iyi mücadele eden bir takımdı, belki de ligin en çok koşan ekibini yendik. Moralimizin bozuk olduğu ortamda karşılaşma bizim için çok zordu dolayısıyla müthiş bir iş başardık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Özellikle ikinci yarıda müthiş hızlı atak yapan oyuncularımız Altıordu'ya tahmin edilemeyecek kadar gol de atabilirdi. Rakip hakikaten 3 gol ve üzerinde bir golle kolay kolay yenilecek bir takım değil. Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten zor bir takımı farklı skorla yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

- Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Türkiye'de teknik direktör değişikliklerinin takımların motivasyonuna yüzde 100 etki ettiğini ifade eden Eroğlu, teknik adam değişikliğine giden Şanlıurfaspor'da bu durumu bir kez daha gördüklerini anlattı.

Maça iyi başlamalarına rağmen golü yedikten sonra oyundan düştüklerini ifade eden Eroğlu, "İlk yarı gol üretmesek de çok şut attık. Şansları değerlendiremedik. İkinci yarı rakibi hataya zorlamak istedik ama olmadı. Bir türlü aradığımız golü bulamadık. Direnen bir Şanlıurfaspor vardı, çözme anlamında zorlandık. Öne geçen rakip zaman zaman oyunun soğumasını da sağlayarak tempomuzu düşürdü. Son dakikalarda gol ararken arkada yakalanınca kalemizde goller gördük. Bize yakışmayan bir mağlubiyet aldık." ifadelerini kullandı.