Konu ile ilgili MEDYAURFA.COM’a açıklama yapan Sera-Bir Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Yanmaz ‘’Yıllardır gerek dışarıdan, gerekse de Urfaspor’daki yöneticilik yıllarımda maddi ve manevi her türlü desteği verdiği kulübümden, 120 TL ödenmediği için üyeliğime son verilmesini kabül edemiyorum’’ dedi.

‘’Zaman, kenetlenmek zamanıdır.’’

Yönetim kurullarının her defasında aidat ödemeyenleri üyelikten çıkarmak gibi kararlar aldıklarını fakat bu kararların genellikle uygulanmadığını da belirten Yanmaz ‘’Bu karar her kim vesile olmuşsa, kulübe büyük zarar vermeye başlamıştır. Takıma en çok sahip çıkılması gereken bu dönemde insanları daha çok kırmanın, ayrıştırmanın zamanı hiç değildir. Bu zamanlar kenetlenmek zamanıdır. Birlikte düştüğümüz yerden kalkmak zamanıdır’’ dedi.

‘’Düşme potasındayken olacak iş mi ?’’

Sadece şahsına yönelik değil, aidat ödemediği için üyelikten çıkarılan diğer şahıslar içinde aynı düşünceleri ifade ettiğini belirten Yanmaz ‘’Takım küme düşme potasında. Çok kritik son iki haftaya giriliyor. O sırada kargodan üyeliğe son verilme yazısı geçiyor elinize. Kulüpte her şey çok iyi, bir tek üye aidatları sorunu kalmıştı sanki’’ dedi.

‘’Tüm yöneticileri suçlamıyorum’’

Bu konuda tüm yöneticileri suçlamadığına da işaret eden Yanmaz ‘’Bu konuda kim karar almışsa, o kişinin veya kişilerin kifayetsiz, basiretsiz oldukları ortadadır. Kişilerle uğraşmak yerine, sistemlerle başarıyla ulaşmak Şanlıurfaspor’un şiarı olmalıdır. Üye sayısını azaltmak yerine, üye sayısını arttırmanın yollarını bulmak ve bu doğrultuda çalışmak daha doğru olacaktır. Şanlıurfaspor’a her şartta ve durumda destek olmaya devam edeceğim. Gerçek Şanlıurfalı olmak bunu gerektirir’’ dedi.