Gap Arena Stadyumun'da oynanan Şanlıurfaspor - Sivasspor karşılaşmasını tecrübeli hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Şanlıurfaspor için kirtik önem vaad eden bu maç oldukça önem sarf ediyor. 8 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfaspor bu maçı mutlaka kazanmalı. Sivasspor'un son 5 maçına baktığımızda ise 3 galibiyet ve 2 beraberliği bulunuyor. Şampiyonluğa oynayan Sivasspor için ise bu mücadele oldukça önemli.

HAKEMLER: Arda Kardeşler,  Aleks Taşçıoğlu,  Osman Gökhan Bilir, Murat Özcan

Maç Şanlıurfaspor'un vuruşuyla başladı.
Dk. 3 Sivasspor atağımda  maçın orta hakemi yardımcısının kararına uydu. Ofsayta düşen oyuncu Sivasspor takımından Emre Kilinc.
Dk. 5 Sivasspor'un Galip Güzel ile kullandığı serbest atışında Burhan Eser Kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü attı. Şanlıurfaspor : 0 Sivasspor : 1
Dk. 10 Sanliurfa'un geliştirdiği atakta Sivasspor defansı yerinde müdahaleyle Emmanuel Osei Banahene şutunu engellemeyi başardılar.
Dk. 12 Şanlıurfaspor  beraberlik gollü için rakip kaleye yüklenmeye başldı. Abdulaziz Solmaz ile gole çok yaklaştı; fakat top kaleyi bulmadı.
Dk. 21 Şanlıurfaspor'un geliştirdiği atakta maçın hakemi Arda Kardesler yardımcısıyla göz göze gelerek Abdulaziz Solmaz pozisyonunu ofsayt ile kesti.

Dk. 26 Ve Golllllllllll. Emanuel Banahane muhteşem vuruşu ile rakip kale filesini havanlandırıyor ve karşılaşma Şanlıurfaspor 1 - Sivassspor 1 skoru ile devam ediyor.

Dk. 45 Şanlıurfaspor : 1 Sivasspor : 1 İlk yarı sonucu.

Dk. 70 Şanlıurfaspor takımında oyuncuğu değişikiği. Giren oyuncu Batuhan Karadeniz , çıkan oyuncu Emmanuel Osei Banahene.
Dk. 71 GOLLLLLLLLL BATUHAN KARADENİZ

Dk. 85 Sivasspor Leandro Barrios penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Dk. 90 Şanlıurfaspor tehlikeli noktadan serbest vuruş kazandı. 

Dk. 90 Hakem 5 dakika uzatma verdi.

Dk 95 ve hakem Arda Kardeşler son düdüğü çalıyor. Şanlıurfaspor altın değerindeki 3 puanı hanesi yazdırmayı başıyor. Maç Şanlıurfaspor'un 2 - 1 üstünlüğü ile son buluyor.