Maçı Şanlıurfaspor Kulübü Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Giray Küçük ve taraftarlar izledi.

İlk yarı Şanlıurfaspor’un 3-0 üstünlüğüyle sona erdiği karşılaşmada, Şanlıurfaspor ikinci yarı da 4 gol buldu. Maç Şanlıurfaspor’un 7-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
Maçın ardından Şanlıurfaspor ve Şanlıurfaspor U21 takımı bir konuk evindeki yemekte buluştu. Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, kaynaşma yemeğinde futbolcularla tek tek ilgilendi. Yemekte Şanlıurfaspor Alt Yapı Sorumlusu İbrahim Demirkıran, Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ve Ali Çiçek’te hazır bulundu. Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban, İstanbul’daki kulüpler birliği toplantısına katılması nedeniyle yemeğe katılamadı.

‘’İnşallah Denizlispor maçına yansır’’

Maçı izleyen taraftlar, Şanlıurfaspor’un bu temposunun Denizlispor maçına yansımasını ümit ettiler. Şanlıurfalılardan takımlarına sahip çıkmaları çağrısında bulunan taraftarlar
‘’Devre arasına kadar alçağımız puan ve puanlarla inşallah ligi iyi bir tempo ile tamamlarız. Ara transferde eksik mevkilere gerekli takviyeler yapılırsa, sezonu layık olduğumuz yerde tamamlarız. Kulübümüzün maddi desteğe ihtiyacı var. Şanlıurfasporumuza destek olalım’’ mesajını verdiler.