TFF 1. Lig'de 8 haftalık galibiyet özlemini Sivasspor'u 2-1 yenerek sonlandıran Şanlıurfaspor, milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmeyi hedefliyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başında çıktığı ikinci maçta futbolcuların yavaş yavaş oyun anlayışlarını sahaya yansıtmaya başladığını ifade etti.

Liderlik mücadelesi veren Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetin milli maçlar dolayısıyla lige verilen araya moralli girmelerini sağladığını vurgulayan Temizkanoğlu, takımın toparlanmaya başladığını belirtti.

Özellikle kondisyon çalışmalarına ağırlık vereceklerini anlatan Temizkanoğlu, "Sivas galibiyeti bir başlangıçtı, bunun devamını getireceğiz. Aranın faydası muhakkak ki iyi olacak. Kondisyona daha fazla yüklenmemiz gerekiyor. Oyun anlayışını biraz daha fazla geliştirmemiz gerekiyor. Burada her futbolcu çok kaliteli ancak ayağına top geldiği zaman diğer oyuncularımız o futbolcu ne yapacak diye bekliyor. Yardımlaşmayı da tekniği de kondisyonu da bu arada çalışacağız." diye konuştu.

Ligin geride kalan 25 haftasını 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyetle kapatan Şanlıurfaspor, 26 puanla 13. sırada yer alıyor.