Şanlıurfaspor kulübüden yapılan açıklamada eski futbolcularımızdan Eldın Adılovıc’in tüm alacakları olan 435 bin Euro futbolcuya ödenmiştir. Uzun zamandır FIFA’da devam eden dava sonucunda futbolcunun tüm hakedişleri kulübümüz tarafından futbolcuya zamanında ödenerek yaşanabilecek tüm olumsuzluklar ortadan kaldırılmıştır denildi.

2014-2015 sezonunun devre arası sarı yeşilli ekip ile sözleşme imzalayan Boşkan futbolcu Şanlıurfaspor ile sözleşmesini fesh edip FIFA’ya başvurmuştu.

2 yılı aşkın bir süredir devam eden dava sonucunda alacaklarını hak eden futbolcunun tüm ödemelerini Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulunun kendi aralarında topladıkları paralar ile ödeyerek sarı yeşilli kulübün önünü açtı.

Geçmişten gelen çok sayıda borcuda kapatan Mehmet Ekinci Fahri başkanlığındaki ve Emin Yetim kulüp başkanlığındaki Şanlıurfaspor yönetim kurulu Şanlıurfa kamuoyundan takdir toplamaya devam ediyor.

Şanlıurfaspor’un önündeki büyük bir engelide ortadan kaldıran Şanlıurfaspor yönetim kurulu kulübün borcunuda her geçen gün azaltmaya devam ediyor.