Ligde son galibiyetini 16. haftada Manisaspor karşısında 2-0'lık skorla elde eden sarı-yeşilli ekip, daha sonra yaptığı Elazığspor, Ümraniyespor, Eskişehirspor, Giresunspor, Göztepe, Bandırmaspor, Adana Demirspor ve Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak kötü bir grafik çizdi.

Geçen hafta takımın başına teknik direktör Ogün Temizkanoğlu'nu getiren Şanlıurfa temsilcisi, 19 Mart Pazar günü oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak uzun bir aradan sonra galip gelmek istiyor.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, yaptığı açıklamada, kötü bir dönem geçirdiklerini belirterek, Sivasspor maçıyla çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.

Yeni teknik direktörleri Ogün Temizkanoğlu yönetiminde kötü gidişe son vermek istediklerini anlatan Bağıban, "Çok iyi bir ekibimiz var ama bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Pazar günü sahamızda ve seyircimizin önünde güçlü rakibimiz Sivasspor'u yenerek yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Uzun süredir FIFA nezdinde çalışma yürüttüğümüz golcü oyuncumuz Emmanuel Banahene'nin de lisansı çıkarıldı ve takımdaki yerini alabilecek. Tüm taraftarlarımızdan bu zor günlerimizde takımın yanında olmalarını ve tribünleri doldurarak destek vermelerini bekliyorum." ifadelerini kullandı.