Kamp yapılan otelin dış sahasında gerçekleştirilen sabah idmanı 1 saat 15 dakika akşam ise  yaklaşık 1.5 saat sürdü. İdman öncesi kısa bir toplantı yapan teknik direktör Kemal Kılıç, sabah antrenmanında kondisyon ve pas çalışması yaptırdı. Koşu ve stretching hareketleri ile başlayan antrenman, istasyon çalışması ile devam etti. İdman, pas çalışması ile sona erdi.
 
Akşam yapılan idmanda düz koşunun ardından Hentbol oynayan futbolcular birbirlerine el ile attıkları pasları gol yapmaya çalıştı. Özellikle Batuhan Karadeniz’in kafa ile attığı goller dikkat çekti.
 
Neşeli geçen akşam antrenmanını Futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük ve İbrahim Demirkan’da izledi.

Kamp programı değişiyor

Antalya'da 9 gün kamp yapmayı planlayan Sarı Yeşilliler , teknik direktör Kemal Kılıç’ın talimatı ile kamp programında değişikliğe gidiyor. Daha önce 12 Ocakta bitirilmesi planlanan Antalya kampının 9 Ocakta bitirilmesi kararlaştırıldı.
 
Sarı Yeşilli ekip 9 Ocak Pazartesi günü kampı sonlandırarak Şanlıurfa’ya dönecek ve çalışmalarına burada devam edecek.
 
Çok yoğun bir maç trafiği yaşayacak olan Şanlıurfaspor, 14 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaştıktan sonra hafta içi Kupada Kırklareli deplasmanına çıkacak. Kırklarelispor maçındaan sonra İstanbul’da Ümraniyespor ile karşılaşacak olan sarı yeşilliler Ümraniyespor karşılaşması sonrası kente dönecek ve yine hafta arası bu kez kupada Gaziantepspor ile kupanın son maçında karşı karşıya gelecek.

Bu arada 7 Ocak'ta Samsunspor ile yapılması planlanan hazırlık maçı da iptal edildi. Şanlıurfaspor, Antalya'daki çalışmalarına yarın devam edecek.