Şanlıurfaspor evinde ağırlayacağı Osmanlıspor için hazırlıklarını tamamladı. Ziraat Türkiye kupası A grubunda 9 puan ile lider durumda olan Şanlıurfaspor bugün oynayacağı zorlu maç için son hazırlıklarını tamamladı. Ziraat Türkiye kupasının 4.haftasında oynanacak olan maçını Özgür Yankaya yönetecek.

ŞANLIURFASPOR'DA MUTLAK HEDEF GALİBİYET

Son zamanların popüler takımlarından olan Şanlıurfaspor takımı mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Ptt 1.lig ve Ziraat Türkiye kupasında üst üste aldığı galibiyetlerle ile taktir toplayan Urfaspor, bu maçıda kazanarak rakipleri ile olan puan farkını açmak istiyor. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ile güzel bir yükseliş yakalayan başarılı takım ligde çıkışını sürdürüyor.

OSMANLISPOR EKSİKLERLE GELİYOR

Osmanlıspor'da tedavilerine devam etmek olan Raul Rusescu, Engin Bekdemir, Tugay Kacar ve Raheem Lawal ise sakatlıklarından dolayı antrenmana katılmadı.

Şanlıurfaspor Osmanlıspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Bu zorlu mücadele Gap Arena Stadyumunda saat 16:00'da başlayacak ve Maç A2 TV ekranlarından naklen canlı olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz maç rakibinden ağır yara lan Osmanlıspor takımı ise grupta 3'de 3 yapan kuvvetli rakibinden bu maçın rövanşını almak isteyecek.

Gap Arena Stadyumu Konumu Adresi