Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 20. Haftasında yarın saat 13.00’te sahasında Altay ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilli ekip, bu zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde GAP Vadisi Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ile başladı. Eğlenceli ısınmayla idmana devam eden oyuncular, daha sonra 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Bir saat süren antrenman, taktiksel duran top çalışmaları ve reaksiyon çıkışlarıyla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları görüldü.

Urfaspor’da, cezalı ve sakat oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın şans vermesi durumunda yeni transfer edilen oyuncular da Altay karşısında forma giyebilecek.

Bu arada antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanvekili Giray Küçük ve As Başkan Ahmet Bulut da izledi. 

Küçük'ten taraftara çağrı.

Öte yandan Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Giray Küçük, yarın sahalarında Altay ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Bu maçta taraftarımıza büyük görev düşüyor, onların vereceği destekle Altay maçından mutlu ayrılmak istiyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Giray Küçük, Şanlıurfaspor’un yarın saat 13.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda karşılaşacağı Altay maçı ile ilgili taraftarlara çağrıda bulundu. 11 Nisan Stadyumu’nda yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Küçük, “Altay Spor Kulübü de bizim gibi sıralamada aynı puana sahip. Bundan dolayı maçın önemi daha fazla artmış oluyor. İnşallah yarın saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak, maçtan galip ayrılıp puan farkını açıp daha iddialı bir konuma gelmek istiyoruz” dedi.

“Taraftarlarımız takımlarını sabırla desteklesin”

Altay maçının ne kadar önemli olduğunun herkesin bilincinde olduğunu dile getiren Küçük, “Bu maçla ilgili taraftar grupları gerek sosyal medyada gerekse pankartlar ve afişler basarak, maçın önemini insanlara duyurmaya çalıştılar. Ben yarın 20 Binin üzerinde seyirci bekliyorum. Her ne kadar bu maçı televizyon verse bile Urfalı sporseverlerin bu maça çok ilgi göstereceğini düşünüyorum. Altay maçı çok zor bir maç olacak. Bundan dolayı taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımlarını yılmadan, sabırla desteklemelerini istiyoruz, oyuncularımızı bu zorlu maça motive etmelerini bekliyoruz” diye ifade etti.

Taraftarlara uyarı

Küçük, şampiyonluk yolunda saha ve seyirci avantajını kullanmanın çok önemli olduğunu ifade ederek, taraftara şu uyarıda bulundu;

“Sahamızda oynayacağımız maçların tamamını kazanmak istiyoruz. Bu yüzden taraftarların kötü tezahürat, küfürlü tezahürat yada sahaya yabancı madde atarak sahamızın maçlara kapanmasına neden olmamalarını istiyoruz. Taraftarlarımız, bu konuda gerçekten çok hassas davranmalıdırlar. Çünkü bu süreçte böyle bir şey olursa iç saha maçımızı ya seyircisiz yada başka bir şehirde oynamak zorunda kalacağız. Böyle bir durum olursa avantajımızı kaybederiz. Bu nedenle taraftarlarımızın sabırlı olmaları gerekiyor. Centilmenlik ölçüsünde, spor ahlakına uygun, spor etiğini gerektirdiği şekilde herkesin davranması gerekiyor. Bunu yapmak Urfaspor’a en büyük fayda ve katkılardan birisi olacaktır. Özellikle taraftar başkanlarına sesleniyorum: Seyircileri bu konuda kontrol altına almalıdırlar. Bize herhangi bir şekilde ceza gelecek hareketlerden kaçınılması gerekiyor. Zaten Türkiye Futbol Federasyonunun bu konuda özellikle Şanlıurfaspor’a sıfır toleransı olduğunu da herkes unutmamalı. Bu yüzden onlara bizim ceza almamızı gerektirecek herhangi bir doneyi vermememiz gerekiyor.”