TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 8. Haftasında sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek olan Lider Şanlıurfaspor’un Başkanı Emin Yetim, taraftara MEDYAURFA.COM aracılığı ile çağrıda bulundu.

Başkan Yetim ‘’Taraftarlarımızı 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’da 11 Nisan stadyumundaki maçımıza bekliyoruz’’ dedi.

Şanlıurfaspor’un Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürdüğünü belirten Başkan Yetim ‘’Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Takımımız şuan da yoğun bir tempo ile Sakaryaspor maçına hazırlanıyor. Bu maçta da hedefimiz 3 puan’’ dedi.

Şanlıurfaspor’un ligde iyi bir hava yakaladığını da sözlerine ekleyen Yetim ‘’Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Sayın Valimiz Abdullah Erin’in takımımıza çok önemli destekleri var. Kendisine teşekkür ediyoruz. Diğer yandan Büyükşehir belediyemizin de desteğini gördük. Şanlıurfaspor iyi bir hava yakaladı. Hedefimiz takımı hak ettiği yer olan bir üst lige çıkarmak. Bunun için taraftarımızın ve takımımıza gönül vermiş tüm insanların desteğine ihtiyacımız var. Şanlıurfaspor’ün bir üst ligde olması, Şanlıurfa’nın bir üst ligde olması demektir’’ dedi.

MEDYAURFA.COM köşe yazarı Gazeteci Sedat Atilla ise ‘’Şanlıurfaspor’umuzun her zaman yanındayız. Sayın başkana ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Takımın mevcut durumunu değerlendirdik’’ dedi.