11 Nisan Stadyumunda oynanan maçı heyecanla takip eden Vali Erin, 2-2 sona eren maçın ardından kaçan galibiyete rağmen güzel futboldan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik eden Vali Erin: “Skor hiç önemli değil, aslında bu inanmışlık da yeter. Seyirci, elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz zaman sonuna kadar sizin yanınızdadır. Sizler başarabilecek güce ve yeteneğe sahipsiniz. İkinci yarıda ortaya koyduğunuz performans bu işi başarabileceğinizin en açık göstergesidir. On kişiyle 2-0 önde olan bir takıma ikinci yarıda kök söktürdünüz, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Sonuna kadar Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını sözlerine ekleyen Vali Erin, Şanlıurfaspor’un zor şartlar altında sürdürdüğü başarılı mücadelesini ve yaşadığı sıkıntıları Cuma günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğini belirtti.

Takıma verdiği destekten dolayı Şanlıurfaspor taraftarına da teşekkür eden Vali Abdullah Erin, ne şartta olursa olsun taraftarın da takımına sahip çıkarak yanlarında olmasını istedi.