Konferansta bir konuşma yapan başkan Atilla, 16 nisan referandumunun neler getireceğini anlattık. 16 Nisan referandumunun 15 Temmuz figüranlarına Osmanlı tokadı gibi atılacağını belirten Başkan Atilla, "15 Temmuz önemli bir gün. 15 Temmuzu unutmamamız lazım, unutturmamamız lazım. Çünkü Türkiye'yi yok edecek bir gündü. İnşallah ilerde de 16 Nisan'da Osmanlı tokadıyla 15 Temmuz figüranlarını şamaroğlanına çevireceğiz ve bu ülkenin kurtuluş bayramı olacak." dedi.

"16 Nisan referandumu Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir referandumdur." diyen Başkan Atilla, "Bu referandum ne Cumhurbaşkanını, ne başbakanı, ne bakanları, ne milletvekillerini, ne de belediye başkanlarını ilgilendiriyor. Eğer bu referandumda hayır çıkarsa Cumhurbaşkanı yine Cumhurbaşkanıdır. Milletvekillerimiz milletvekilidir, bakanlarımız bakandırlar, belediye başkanlarımız belediye başkanlarıdırlar. Hiçbir şekilde bu referandumu siyasetle eşleştirmememiz gerekiyor. Bu referandum 79 milyonun geleceğini ve bizimle beraber şu anda zulüm altında bulunan İslam coğrafyasının umudu olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı, liderimiz ve önderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hepimizi ilgilendiriyor." diye konuştu.

Sandığa giderken elimizi vicdanımıza koymamız gerektiğini ifade eden başkan Atilla, Hollanda'nın kadın bakanımıza yaptığı çirkin davranışı da hatırlaraka, "Hollanda'da yaşanan olay bakalım. Medeni geçinen Avrupa. Yıllardın Ortadoğu'nun Afrika'nın kanını sömüren Avrupalılar bayan bakanımıza hakaret ettiler, linç etmeye çalıştılar. Biz sandığa gittiğimiz zaman bunları unutmamamız lazım. Sandık başında Almanya'yı, Hollanda'yı ve İslam ülkelerinin halini gözümüzün önüne getirmemiz lazım. Ona göre oyumuzu kullanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Bütün şer güçleri hayır derken doğru kararın evet olduğunu anlatan Başkan Atilla, "Bazı kardeşlerimiz bize soruyor. 18 Maddelik Anayasa değişikliği neler getiriyor. En basit anlatımıyla, eğer bu maddeleri okumamışsak ve bu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsak şuna bakacağız. Eğer bugün 50 bin insanı katline sebep olan PKK terör örgütü hayır diyorsa, Türkiye'deki İslam düşmanları hayır diyorsa, FETÖ'cüler hayır diyorsa, Almanya, Hollanda hayır diyorsa, yeryüzünde ne kadar İslam düşmanı hayır diyorsa demek ki doğru yol, hayırlı yol evettir.  İnşallah Evetle beraber Türkiye'yi şahlandıracağız, evet mührünü bastığımızda 79 milyon eveti bastığında o mühür Osmanlı tokadı olarak Hollanda'ya, Belçika'ya, PKK'ya, FETÖ'ye atılmış olacaktır." dedi.