22. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunarak, referandumla ilgili SKM çalışmaları konusunda bilgi aldı. Milletvekili Kaplan, 16 Nisan oylamasının ülkemizin ve milletimizin kaderini belirleyeceğinin bilincinde olduğunu söyledi.

Ülkemiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

4,5 yıllık Milletvekilliği süresince eğitim, sağlık, iskân, enerji, tarım, ulaşım, sosyal, teknoloji, kültür ve turizm ile gençlik ve spor alanında Şanlıurfa'ya hizmetler yaptığını hatırlatan 22. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, “Ben elimden geldiğince seçim bölgem Şanlıurfa ve Suruç ilçesi için çalıştım. 4,5 yıllık milletvekilliğim döneminde bir gün olsun telefonumu kapatmadım. Meclis'ten uzaklaşmadım. Şanlıurfa'dan kopmadım. Meclisimizin tatile girdiği dönemlerde dahi hemşehrilerimle iç içe oldum. Telefonla sıkıntısını iletemeyen, Ankara'ya gelemeyen hemşehrilerimin sorunlarını yerinde öğrenmek için ben onlara gittim. Şanlıurfa'nın uğradığı sıkıntılarda, felaketlerde 24 saati bulmayan zaman dilimlerinde hemşehrilerimin yanında oldum. Elimden gelen gayreti her zaman gösterdim. Şimdide Şanlıurfa’mız, ülkemiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kaplan, 16 Nisan günü yapılacak olan oylamanın ülkemizin ve milletimizin kaderini belirleyeceğinin bilincinde olduğunu belirterek, çevresindeki insanlara ve her gittiği camiada olan insanlara olayın önemini anlatarak mutlaka EVET oyu verilmesi gerektiği telkininde bulunduğunu söyledi.

16 Nisan, ülkemiz ve milletimiz için, İslam alemi için çok önemlidir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa AK Parti İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise, “Sayın Vekilimizin geçmişteki gayretli çalışmalarını hatırlıyoruz. Böyle bir dönemde bizleri ziyaret etmesi de sevindiricidir. Çünkü 16 Nisan günü yapılacak olan Anayasa düzenlemesi oylaması ülkemiz ve milletimiz için, hatta İslam alemi için çok önemlidir. Kendilerinin de aynı düşüncede olduğunu biliyoruz ve üzerine düşeni yaptığından ve yapacağından da şüphemiz yoktur. Biz yine de kendilerinden her gittikleri yerde ve özellikle yakinen tanındığı, sevilip sayıldığı Suruç ilçesinde ve kırsalında herkesin neden EVET vermeleri gerektiğini genişçe anlatması temennisinde bulunduk” diye konuştu.