TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç.Dr. Halil Özcan, Halfetililere çok dikkatli olmak gerektiğini ve 31 Mart’ta gereken dersi vermelerini istedi.

Destek ve duaları için teşekkür

Dur durak bilmeden Şanlıurfa’nın en ücra köşesine bile gitmekten kaçınmayan Türkiye Büyük Millet  Meclisi İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Bozova ilçemizden sonra şimdide Urfa’mızın güzel ilçelerinden Halfeti’nin kırsal mahallelerinden başlayarak AK Parti Belediye Başkan adayımız Şeref Albayrak ile beraber hemşehrilerimizle buluşmaya başladık. İlk durağımız Kantarma Mahallemiz. Aziz kardeşlerimin destek ve duaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bizlere hizmet edecek Başkanımızı seçmeliyiz

Halfetililerin çok dikkatli olması gerektiğini belirten TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Halil Özcan, “31 Mart seçimleri çok önemli ve AK Parti haricindeki partiler ülkeyi kaosa sürüklemek için birlik olmuşlar. Burada özellikle onlara fırsat vermemeliyiz. Şer güçler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve dolayısıyla Türkiye’yi hedef almış. Cumhurbaşkanımızın ayakta durması için AK Partinin oylarının yükselmesi lazım. Buda sizin elinizde, sizin desteğiniz çok önemli. Bombalar gelirken, buralara saldırırlarken, bu Kürt’tür, Arap’tır, Türk’tür, bu AK Partilidir, bu HDP’lidir demiyorlar. Önce bizi birbirimize bırakıyorlar, sonra hepimizi yok ediyorlar. Suriye gibi, Suriye’yi hepimiz görüyoruz. Suriye’yi artık iflah etmezler. Ama Allah’ın izniyle 31 Mart’ta biz daha güçlü çıktığımız takdirde, bu birlik beraberliğimiz devam ettiği müddetçe bayrağımız dalgalanacak her zaman. Bu vatanımız tek parça kalacak. Yalnız oy vermekle yetmiyor, mademki tehlike var, beraberce 31 Mart’ta gereken dersi vermeliyiz. Bizlere hizmet edecek Başkanımızı seçmeliyiz. Sizlere güveniyorum” diye konuştu.

AK Vekil Özcan, AK aday Albayrak ve beraberindekiler, Halfeti ilçemize bağlı Aşağı Göklü Mahallesinde Karadah Ailesinin cenazesine katılarak, merhume küçük yavrumuza Yüce Allah’tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.