Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı şuraya yoğun ilgi gösterildi.

81 ilin yerel yönetimlerinin katıldığı şurada bir de stantlar açıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı stantta, tarihi taş evleri ve doğal güzellikleriyle Güneydoğu’nun saklı cenneti olan Halfeti ilçesi,  yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın turizm alanında yaptığı çalışmalarla birlikte ziyaretçi rekoru kıran Halfeti ilçesi, 6. Kadın Şurasında da ilgi odağı oldu.

Büyükşehir Belediyesinin standında yer alan Halfeti bölümünde, belediye bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezindeki kadın kursiyerlerin el emeği, göz nuru ürünlerini sergilendi.  Sedef Kakma, Mozaik, Rölyef, Gümüş Telkari, Filografi, Kabak, Abajur, Yöresel gıda gibi ürünlerin yer aldığı bölüm, fuarın en dikkat çeken stantları arasında yer aldı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise burada ilçeyi katılımcılara tanıttı. Belediye olarak yaptıkları hizmetleri de anlatan Albayrak, Halfeti’ye vatandaşları davet etti.

Standı Şanlıurfa'dan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven'de ziyaret etti.