Milletvekili Ecz. Gülender Açanal, vatandaşlarla buluştu. Önceden duyurusunu yaptığı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Açanal, tek tek sorun ve taleplerini dinledi.

İlçelerden gelen muhtarlarla da görüşen Açanal, Bozova ilçesindeki sulama birliklerinin sorunlarını  da not etti. Toplantıda Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, DEDAŞ Müdür Yardımcısı ve bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Halk günü buluşmasıyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Açanal ‘’Esnaf ziyaretlerimizde, ev ziyaretlerimizde halkımızı dinliyor, sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için gayret gösteriyoruz. Bunların yanında bu kez de halkımızın sorun ve taleplerini daha geniş kapsamlı bir şekilde dinleyebilmek için önceden duyuru yaptık ve vatandaşlarımızla buluştuk. Halk günü buluşmalarımız devam edecek. Biz istiyoruz ki bu gönül köprüsü hep canlı hem güçlü kalsın’’ dedi.