AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un eşi Adile Demirkol, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, Filiz Cevheri, ve il ve ilçe teşkilattan ve çok sayıda kadın kolları üyesi Haliliye Belediyene bağlı Devteşti Kadın Destek ve aile eğitim merkezinde kadınlarla bir araya geldiler.

Kadın destek merkezindeki kadın seçmenlerle buluşan partililer, 24 Haziran seçim sürecinde partilerine ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba " 24 Haziran seçimleri bizler için çok önemli. Bu seçim gençlerimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için çok önemli. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor ve hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hem de  AK Parti'ye desteğimizi sürdürmemiz gerekiyor. Duanızı ve desteğinizi istiyoruz" dedi.

24 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirten AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven " Bu seçim Ümmetin seçimidir, bu seçim İslam’ın seçimidir. Tüm İslam alemi ellerini açmış Türkiye'ye bakıyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a dua ediyor. Biz İslam’ın ve ümmetin ümidi olduk. "şeklinde konuştu.

Devteşti’ndeki toplantıda ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un eşi Adile Demirkol, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'de birer konuşma yaptı.