Her gün farklı  bir ilçede seçim çalışmalarını sürdüren AK Kadınlar,çat kapı ev ve esnafları ziyaret ederek Evet için dua ve destek istiyorlar. AK Parti Şanlıurfa İl Kadın kolları Başkanı Aysel Göncü, "AK Parti Kadın Kolları olarak İlçe ziyaretleri kapsamında bugün Siverek İlçesindeyiz.  Kadın Kollarımızla beraber EVET çalışmamızı yapıyoruz. Bugün her zaman olduğu gibi bizimle beraber olan Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri'nin eşi Filiz Cevheri de bizimle beraber, çalışmamıza katıldıkları için onlara teşekkür ediyoruz"dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin eşi Filiz Cevheri ise,"Kadın Kolları Başkanımız Aysel Göncü Başkanlığında Siverek İlçemizdeyiz. Burada Halk Oylaması çalışması yapıyoruz. İnşallah hayırlı sonuçlar elde edeceğiz"dedi.

AK Parti Siverek İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak ise, "Öncellikle bugün İlçemize ziyarette bulunan kadın kolları başkanımız Aysel Hanıma geçmişte yönetim kurulunda bulunan çok kıymetli vekilimizin eşi Filiz Hanıma teşkilatımızda ki bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Çok güzel çalışmalar yapıyorlar çat kapı ziyaretlerde bulunuyorlar. Başkanımızın ve diğer arkadaşlarımızın katılımıyla Siverek'te de EVET'e yönelik bütün çalışmaların verimini daha güzel görebiliyoruz. Bu çalışmaların karşılığında Siverek'te daha güçlü bir EVET' le karşılaşacağıma inanıyorum"dedi.