Belediye Başkan adaylarımıza ve AK Partiye destek istiyoruz

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Eyyübiye Kadın kolları Başkanı Gülten Balcı, Karaköprü Kadın kolları Başkanı Seher Kılıç, Siverek Kadın kolları Başkanı Ayşe Çakmak, Hilvan Kadın kolları Başkanı Hacire Toprak, Bozova Kadın kolları Başkanı Dilek kara, Viranşehir Kadın kolları Başkanı Kadriye Barış, Ceylanpınar Kadın kolları Başkanı Zahide Tepedelen, Akçakali Kadın kolları Başkanı Hacer Tankuç, Harran Kadın kolları Başkanı Huriye Biter, Halfeti Kadın kolları Başkanı Yıldız Bilgin, Suruç Kadın kolları Başkanı Hatice İkbal’in Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kendi ilçelerinde çat kapı ev ziyaretleri yaptıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, “Kadın Kollarımız zaman zaman esnaf ziyaretleri de yaparken, genellikle de ev ziyaretleri yaparak kadınlarımızı bilgilendirip, yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylarımıza ve AK Partiye destek vermeleri istiyoruz. Gittiğimiz çat kapı ziyaretlerinde, sandık esaslı ev sohbetine katılarak ev hanımları ile bir araya geliyoruz. 31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili destek ve dualarını istiyoruz” dedi.

Halkımızla gönül bağı kurmaya devam ediyoruz

Hanımlardan destek ve dualarını istediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, “İl Yönetim Kurulu Üyemiz Zeynep Çiftci’nin Yenice Mahallesinde düzenlediği ev toplantısına Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün eşi Betül Beyazgül de katıldı. Evde toplanan kadınlarımızla 31Mart seçimleriyle ilgili sohbet ettik destek ve dualarını istedik. Bize gösterilen sıcak ilgi, bizleri sevindiriyor. Zaten AK Parti hizmetlerinin yanında, halkıyla gönül bağı kurmayı başarmış bir partidir. Çat Kapı ev ziyaretlerimiz ve üye kayıt çalışmalarımız ile hizmetlerimizi anlatmaya halkımızla gönül bağı kurmaya devam ediyoruz. Biz hep birlikte kocaman bir aileyiz. Sandıklardan kadınların sesinin gür çıkacağı sözünü kadınlarımızdan alıyor ve sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, her ilçede esnaf ve ev ziyaretleri sırasında AK Parti ve AK adayların tanıtım broşürlerini de dağıttıklarını söyledi.