Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Genel merkezinin seçimle ilgili talimatlarını, Seçim Manifestosunu hatırlatarak daha çok çalışmak gerektiğini, rehavete kapılmamak gerektiğini anlatıyor.

AK kadrolar olarak daima gönüllere gireceğiz

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Genel Merkez Şanlıurfa İl Koordinatörü Ruken Kilerci, MKYK Üyesi Vildan Polat, TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ecz. Zemzem Gülendir Açanal, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti İl SKM Başkanı Av. Bekir Kan ve ilçelerin SKM Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, İlçe Belediye Başkan adayları ve ilçelerin AK Parti Başkanlarıyla İstişare toplantısı gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Bahattin Yıldız, “AK Partimizin yerel seçim çalışması süresince ‘Memleket işi, gönül işi’ düşüncesini kalbimize nakşederek, AK kadrolar olarak daima gönüllere gireceğiz ve daima memleketimizin işi için çok çalışacağız. Gerek Şanlıurfa merkezinde ve gerekse ilçelerimizde yaptığımız seçim çalışmaları ve çeşitli ziyaretlerde bize ve partimize gösterilen teveccüh, bizlerin çalışma azmini daha da arttırmaktadır. Toplantımıza katılan Bölge ve İl Koordinatörlerimizle de fikir alış verişinde bulunarak yapmamız gereken çalışmalar konusunda bilgi aldık. Sağ olsunlar çalışmalarımızı ve ziyaret ettikleri İl SKM’mizi de beğendiklerini belirtmeleri bizleri memnun etmiştir” dedi.

Mahalli Seçimler için destek istedik

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları nedeniyle ŞURKAV Çarşısı esnaflarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ŞURKAV Çarşısındaki esnaflarımızı ziyaret ettik, sohbet edip, 31 Mart Mahalli Seçimler için destek istedik. Sayın Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda teşkilat olarak çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Herkes de biliyor ki; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Halkımıza hizmetkâr olacaklar ve her hizmeti öncelikle Allah’ın rızasını kazanmak için yapacaklar” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 Mart’ta Şanlıurfa’da

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Cuma günü, saat 14.00'de Şanlıurfa’da halka hitab edeceğini, Abide Toplama Merkezi yanında gerçekleşecek Şanlıurfa mitingine herkesin davetli olduklarını söyledi.