Divan Başkanlığının Yahya Topdağ’ın, Divan Üyeliklerini İbrahim Halil Yılmaz ile Ayşe Belkıs Tuğalan’ın yaptığı Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısına; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, AK Parti’li ilçe belediye başkanları, teşkilat başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri katıldı.

Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısında AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir konuşma yaptı. Beyazgül, bundan sonra her ayın ilk haftasında Genel Merkezin talimatıyla Daraltışmış Meclis Toplantısının yapılacağını açıkladı. Ayın ikinci haftasında ise ilçelerin toplantısının yapılacağını ifade eden Beyazgül, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantı da konuşan AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, gündeme ilişkin açıklamalar da bulundu. Uslu ‘’Bu ülkenin bir tarihi, talihi ve kaderi var. O kader galiba görünen o ki hem güçlü olmak hemde zor zamanları hep birlikte yaşamak ve aşmak üzerine kodlanmış’’ dedi.
 
MEDYAURFA.COM