Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde Belediye Başkan aday adaylarının parti teşkilatlarına olan müracaatları devam ediyor. Aday adayları, ilçe teşkilatlarına ve il teşkilatına başvurularını sürdürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı’na 5 Kasım’dan bugüne kadar 5 aday adayı müracaatta bulunduğu öğrenildi.

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, MEDYAURFA.COM’a yaptığı açıklama da partilerine olan teveccüh ve ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Deveci, 5 Kasım’dan itibaren partilerine gelerek başvuru da bulunan aday adaylarının isimlerini de açıkladı. Deveci ‘’Mustafa Arslan, Mustafa Yaşar, İbrahim Halil Göçer, Mehmet Emin Çetiner ve İsmail Karaçizmeli partimize gelerek Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundular. Partimize olan ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

AK Parti’nin Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatları 12 Kasım’da sona erecek.

Bozova’da son seçimde ne olmuştu ?

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 2014 yerel seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) seçimden yüzde 45 (12 bin 230) oy oranıyla birinci parti olarak Zeynel Taş ile seçimi kazanmıştı. AK Parti’nin Hasan Arusoğlu ile yüzde 41,7 (11 bin 44) oyla ikinci parti olduğu ilçe de Saadet Partisi İbrahim Halil Akcan ile yüzde 9 (2 bin 411) oy ile üçüncü parti olmuştu.

MEDYAURFA.COM