Her Pazartesi yapılan rutin İl Yürütme Kurulu toplantısına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başkanlık etti.

Toplantıda kentin genel ve yereldeki sorunları konuşuldu.

Toplantı da bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentin sorunlarının en hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için bir araya geldiklerini söyledi. Beyazgül, sık sık bir araya gelmenin teşkilat ve kent için bir kazanım olduğunu belirtti.

İl Başkanı Beyazgül, toplantı da ülke gündemine ilişkin konulara da değindi. Türkiye’de gerçekleştirilen terör saldırılarının dış servislerin oyunu olduğunu ifade eden Beyazgül ‘’Yılbaşı gecesi bizim halkımıza bir saldırı oldu. Sinir uçlarımıza saldırılar oluyor. Bu saldırıda şehit düşen kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ümidimiz Ülkemizin bir daha bu tür saldırılara maruz kalmaması. Rabbim dualarımızı kabül eylesin. Bu saldırıların tüm amacı ülkemiz üzerinde emperyalist güçlerin oynadığı oyunların sonucudur.’’ Dedi.

Toplantıda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’de hazır bulundu.