Toplantıda konuşan Başkan Baydilli, birlik ve beraberliği pekiştirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

AK Parti İl Yönetimi ve Karaköprü İlçe teşkilatı ile Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin ev sahipliğinde istişare toplantısında bir araya geldi.
 
Toplantıya ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti Büyükşehir ve Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İstişare toplantısının birlik ve beraberlik amacıyla gerçekleştirildiğini kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir araya geldik. Bizler sadece seçimlerde ve protokolde bir araya gelmek yerine her zaman bir arada olmalıyız. Bu toplantıya katılan tüm konuklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise teşkilatlarda esas olan çatının parti çatısı olduğunu ifade ederken, "Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu veya Belediye Başkanı aynı çatı altındadır.

Görevler farklı olabilir ama hepimiz AK Parti çatısında bir araya geliyoruz. Bazen iş yoğunluğu nedeniyle aksaklıklar olabilir ama hepimiz hizmet için çalışıyoruz" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye istişare toplantısını organizasyon ettiği ve ev sahipliği yaptığı için teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, teşkilatın istişare, icraat ve bir araya gelmek olduğunun altını çizdi.

İl Başkanı Beyazgül şunları söyledi: 

"Yönetim kurulumuz, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve teşkilat üyelerimizle kurumsallığı oturtmak için çalışıyoruz. Tabi ki bire kurumsallığımız var ama daha ileride olması gerekiyor. Biz de teşkilatlarımızla bir araya gelerek her konuda ve sorunda fikirlerimizi paylaşmak, istişare etmek için bir araya geldik. Kurumsal olarak her zaman bir araya geliyoruz ama bu kez dost meclisinde bir araya gelelim dedik, Metin Başkanımız da bizi Karaköprü'de ağırladı. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ev sahipliği yaptıkları toplantıya katılım gösteren Ak Parti İl Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.